Cremeu les perles

by Les sueques

/
1.
02:41
2.
02:49
3.
02:43
4.
04:41
5.
03:34
6.
02:42
7.
02:16
8.
02:41
9.
10.
04:10
11.
03:01
12.
00:55

about

Enregistrat per Cristian Pallejà amb la col·laboració de Hans Laguna. Mesclat per Cristian Pallejà. Masteritzat per Javier Roldón.
Editat per: El Genio Equivocado

credits

released March 20, 2013

Baix i veu: Blanca Lamar, guitarra i coros: Tuixén Benet, teclat i altres instruments: Raquel Tomàs, bateria: Pau Albà.

tags

license

all rights reserved

about

Les sueques Barcelona, Spain

Bookings (UK & Europe*): Faye Adams faye@temporal-artists.com
Booking (Spain): Mireia Madroñero booking@lessueques.com

Les sueques és una banda post-punk indie rock.

Les sueques es una banda post-punk indie rock.

Les sueques is a post-punk indie-rock music band.
... more

shows

contact / help

Contact Les sueques

Streaming and
Download help

Redeem code

Track Name: Beix
Us expliqueu el dia del dret i del revés, us apunteu a tennis i a fer francès. Vida color beix. L'una és castradora, l'altre és molt discret; us mireu d'esquena, sou com germanets. Vida color beix. Se us veuen les misèries brillant entre les dents, ullals de tristes penes, ullals de patiment. Vida color beix.
Track Name: Ningú
Jo no sóc ningú, qui ets tu? Tu també ets ningú, ningú. Tedi és dir-te el nom, tedi és ser algú. Qui ets tu? Ningú, ningú. Qui és que no es diu tu. Tu ets ningú. Qui ets tu? Ningú, ningú. Tu també ets ningú, ningú.
Track Name: Monstre
Hi ha un monstre a la banyera, tan si vols com si no vols, hi ha un monstre a la banyera que viu espantat del món. Hi ha un monstre a casa teva que t'empresona a no sé on, així t'expliques, així t'enteres i amagues tot el que vols. El monstre és dins teu, el monstre no té nom, el monstre té una pena que l'allunya de tothom. Hi ha un mostre a casa teva que s'adorm quan està sol, i t'hi espera, i s'arrossega, i s'adona que ningú el vol.
Track Name: Mirall
Els dies caminen, lents. Fa pols a les cases. Grinyolen les portes. Però al final no estarem sols. Jo seré el teu mirall. Trepitges les hores. Lamentes el pas del temps. T'embrutes a dins de tot. Però al final no estarem sols. Jo seré el teu mirall.
Track Name: Són de mi
Hi ha un seguit de coses que no et puc ni dir, hi ha un seguit d'històries que no vols sentir, hi ha un seguit de contes que no et puc cantar, i a un indret així ningú no hi vol anar. Són coses que són de mi. Hi ha un seguit de trossos que no puc lligar, hi ha un seguit de contes que vols escoltar, si jo et llepo el llapis tu em llepes la mà i a un indret així tothom hi vol anar. Són coses que són de mi.
Track Name: Geboren
Geboren zwischen Blanes und Cadaqués in einer Sache kannst du dir gewiss sein je älter desto verrückter. Nascut entre Blanes i Cadaqués, d'una sola cosa en pots estar segur, com més vell més tocat de l'ala.
Track Name: Ramon
M'expliques el tot, m'expliques el res, m'expliques d'on surts, com ho has après. Son, son, em fas venir son. M'expliques què fas, m'expliques què has fet, m'expliques què faries, m'expliques per què. Son, em fas venir son. Ramon, Ramon, Ramon, Ramon.
Track Name: S.F.
No m'agrada sentir les nostres històries, no m'agrada cridar els nostres crits, no m'agrada jugar als nostres jocs, no m'agrada veure'ns pertot. S. F. No m'agrada sentir les nostres misèries, no m'agrada riure els nostres acudits, no m'agrada callar els nostres silencis, no m'agrada veure que sou com jo sóc. S.F.
Track Name: Ganivets i forquilles
Ganivets i forquilles per clavar-me'ls al cor, per oblidar-me de tot el nostre amor. Ganivets i forquilles per clavar-me'ls al pit, per oblidar-me de tot el que m'has dit. Ganivets i forquilles.
Track Name: Robot
Estimats pares us presento el meu xicot, ell no és humà és un robot. Mentre jo menjo la samfaina i l'entrecot ell menja piles de molts sabors. Ell no és humà és un robot. Si li menteixo es curtcircuita el meu tresor, ell m'endevina totes les pors. Quan li pregunto si és que sí o és que no, ell sempre em dóna la raó. Ell no és humà és un robot. Quan jo m'adormo al sofà del menjador, ell em desperta amb dits de ferro fos, i quan s'enfada perquè jo no el sé estimar, li cauen llàgrimes d'oli galta avall. Ell no és humà, és un robot. No me'l miréssiu amb carones de tristor, és gris metàl·lic i no fa por. Ell m'estima amb el rovell del cor. Ell no és humà, és un robot.
Track Name: Terrorista
Todos llevan uniforme de terrorista, las madres viven con la prole en resorts con autopista, todo lo que vende el súper lleva aloe vera, puede que tú en comprarlo seas la primera. Green Coast es el Corte Inglés, Bershka es Inditex. Todos llevan uniforme de terrorista, dependientes de mirada triste te atienden con desidia, tu estantería se llama Billy y mi silla és la cadira. Green Coast es el corte inglés Bershka es Inditex. Adictos a mirar el móbil, adictos de Nocilla, adictos a tomarnos drogas, a ingerir pastillas, adictos a trascender a tener teorías, aunque sea con uniforme de terroris-ta. Green Coast es el Corte Inglés, Bershka es Inditex.
Track Name: ...
Un dos tres, pica paret, un dos tres, ningú fa ganxet, un dos tres tothom parla anglès, un dos tres, ja ho tenim tot fet.